Groneman

Groneman

Groneman B.V. is een industriële handelsonderneming die buitenlandse fabrikanten op de Nederlandse markt vertegenwoordigt. De activiteiten zijn gericht op het gebied van

Aandrijftechniek
Besturingstechniek
Verbindingstechniek

De ontwikkelingen in de techniek staan niet stil. U wilt voortdurend gebruik maken van de nieuwste producten in de markt. Onze leveranciers zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en productverbeteringen.

Aandrijftechniek
Onze afdeling Aandrijftechniek houdt zich voornamelijk bezig met componenten voor het beveiligen van machines tegen schade en productiestilstand en verstellingen in machines.

Besturingstechniek
De belangrijkste uitdaging van de afdeling Besturingstechniek is de automatisering van uw productieproces. Bijvoorbeeld op het gebied van positionering van producten en het bouwen van pick & place systemen voor diverse sectoren in de machinebouw. Bovendien levert zij ook componenten zoals servomotoren, regelaars en planetaire tandwielkasten.

Verbindingstechniek
De afdeling Verbindingstechniek levert zelftappende draadbussen voor het verbinden van diverse materialen. Maar heeft u iets te lijmen of af te dichten dan kunt u ook bij ons terecht.

Services

  • U vindt ons op de volgende beurzen: Kunststoffen - Veldhoven, Precisiebeurs - Veldhoven, Word of Technology & Science - Utrecht
  • info ook via contactformulier website

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dehandelsonderneming.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Groneman
Amarilstraat 11
7554TV Hengelo Bronckhorst

+31 (0)74 2551155

Deel deze pagina

Groneman img