Corexeed

CorexeedCorexeed is een duurzaam en innovatief bedrijf dat oplossingen creƫert voor alle mogelijke problemen met betrekking tot stationaire bluswatersystemen, zowel boven- als ondergronds. Daarnaast leveren wij marktspecifieke producten met een breed scala aan specialismen.

Wij kunnen te allen tijde beroep doen op ons uitgebreide netwerk van betrouwbare leveranciers en partners, die hun sporen hebben verdiend in de aanleg, het onderhoud en de advisering van en omtrent stationaire bluswatersystemen.


Onze missie

Corexeed ontwikkelt en levert oplossingen voor specifieke problemen omtrent stationaire bluswatersystemen waar meestal nog geen standaard oplossing voor is en waarbij veiligheid een kernwaarde is. Naast het vergroten van de veiligheid van mensen moeten onze producten uiteraard ook zelf veilig zijn. Daarnaast is Corexeed niet bang om buiten de gebaande paden van de stationaire bluswatersystemenbranche te treden en daarbuiten andere producten te ontwikkelen. Wij houden hierbij telkens rekening met de milieuvriendelijkheid van onze producten, want ook duurzaamheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel.

Steeds vaker doen mensen niet meer wat ze zeggen; wij echter willen onze afspraken nakomen en doen wat we gezegd hebben. Door onze werknemers een prettige en veilige omgeving te bieden verwachten wij ze te motiveren en onze principes uit te dragen. Wij hopen met onze oplossingen te zorgen voor een betere en veiligere wereld, die door de duurzaamheid van nu ook een goede toekomst schept voor de volgende generaties.


Onze visie

Corexeed wil een toonaangevend bedrijf blijven op het gebied van het ontwikkelen en distribueren van innovatieve producten voor problemen waar tot dan toe nog geen oplossing voor was. De problemen waar Corexeed zich op wil focussen zijn vaak zeer martktspecifieke problemen. Wij willen ons hierbij vooral richten op stationaire bluswatersystemen en ons hierin specialiseren. We zien het daarnaast als een uitdaging om ook andere problemen die buiten deze branche vallen aan te pakken. Door ons productenarrangement te vergroten, in te gaan op technologische ontwikkelingen en ons respectabele netwerk van leveranciers, partners en klanten uit te breiden, verwachten wij ons werkveld uit te breiden naar internationaal niveau.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dehandelsonderneming.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Corexeed
Beneluxweg 49
4904SJ Oosterhout

+31 (0)85 1110178

Links

Website
-

Deel deze pagina

Corexeed img